Ποιοι είμαστε

Το keraies.gr

Είναι το online κατάστημα της επιχείρησης Α Π ΚΟΝΤΗΣ. Η έδρα της επιχείρησης μας είναι στην Μυτιλήνη. Η επιχείρηση μας έχει  40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της εγκατάστασης δορυφορικών αλλά και επίγειων συστημάτων λήψης και διανομής σήματος.

Η επιχείρηση μας απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν αξιόπιστες λύσεις χωρίς προβλήματα. Πάντα στις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας επώνυμα υλικά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη και της εργασίας. Μια εργασία θεωρούμε ότι έχει τελειώσει με επιτυχία μόνο όταν το αποτέλεσμα είναι τέλειο και ο πελάτης μας είναι 100% ικανοποιημένος. Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι ο ικανοποιημένος πελάτης.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση:

  • Δορυφορικού συστήματος λήψης για ελεύθερα κανάλια αλλά και συνδρομητικά όπως Nova, ΟΤΕ, DigitAlb.
  • Επίγειου συστήματος λήψης για τα κανάλια της DIGEA.
  • Ασύρματων συστημάτων wifi – Access Point.
  • Συστήματος καταγραφής και παρακολούθησης χώρου.
  • Συστήματα συναγερμού.

Πώληση – Εγκατάσταση – Service

Αναλαμβάνουμε την πώληση υλικών αλλά και οποιαδήποτε εργασία σχετικά την εγκατάσταση δορυφορικού, επίγειου, ασύρματου συστήματος. Ξενοδοχεία, καφετέριες αλλα και ιδιώτες, μας εμπιστεύονται καθημερινά για την δική τους εγκατάσταση. Αυτός είναι ένας απ τους λόγους που η επειχήρηση μας είναι επιτυχής τόσα χρόνια. Ο πελάτης για εμάς πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ ικανοποιημένος. Επιλέγοντας την Α & Π Κοντής έχετε αυτόματα επιλέξει την καλύτερη ποιότητα υλικών, σωστή εργασία απο επαγγελματίες, αλλα και την καλυτερή τιμή! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα απο τις εταιρείες FRACARRO, JOHANNSON, IKUSI, EDISION, TELEVES. Επίσης Η Α & Π ΚΟΝΤΗΣ είναι επίσημος αντιπρόσωπος της SAB.

Ακόμα θα βρείτε ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές PANASONIC και SIEMENS, συστήματα καταγραφής και επιτήρησης απο την HIKVISION της Νο1 εταιρείας παγκοσμίως και συστήματα συναγερμών της Ισραηλινής εταιρείας CROW