Συστήματα συναγερμού

Όλα τα νέα μοντέλα της Crow! Δείτε το Serenity ενα εξαιρετικά ελκυστικό και πρακτικό…

crow-serenity-kontis

Ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού με αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των περιφερειακών, επικοινωνία μέσω δικτύων TCP-IP, GSM & GPRS και λειτουργίες οικιακού αυτοματισμού.

Συστήματα συναγερμού της Ισραηλινής εταιρίας CROW.

  • Αξιόπιστα συστήματα, σταθερά χωρίς σφάλματα και ψευδής συναγερμούς.
  • Επεκτάσιμα, ευέλικτα και ευκολά στη χρήση.
  • Συμβατά με κινητά android, IOS, windows, για απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου, ενεργοποίηση & απενεργοποίηση του συστήματος, ειδοποίηση σε περίπτωση παραβίασης του χώρου με τηλεφωνική κλήση η αποστολή μηνύματος απο το συναγερμό στο τήλεφωνο μας.

  • Ένα σύστημα συναγερμού ασφαλίζει , προστατέυει, ενημερώνει, αλλά το σημαντικότερο  είναι οτι ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ !!!

kontis-crow-house

Θές αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας; Βρές τo στο keraies.gr!

Τα συστήματα συναγερμού δεν είναι παιχνίδια! θα έπαιζες με την περιουσία η την ασφάλεια σου;

crow-alarm-carousel

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες ακόμα..

Αφού αποφασίσουμε οτι θα εγκαταστήσουμε ένα σύστημα συναγερμού ή ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο χώρο μας, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν ότι η εγκατάσταση αυτή απαιτεί μέλετη και τοποθέτηση από τεχνικούς που έχουν την κατάρτιση και την τεχνογνωσία για τις εγκαταστάσεις αυτού του τύπου. Καλό θα είναι λοιπόν να ζητάτε πάντα απο τον τεχνικό να σας δείξει την ειδική αδεία του εγκαταστάτη!

  • Ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει τον τεχνικό σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του χώρο και να συζητήσει μαζί του, για τι απαιτήσεις που έχει απο το σύστημα πριν προχωρήσει σε λάθος αγορά.

  • Ο τεχνικός πρέπει να επισκευθεί τον χώρο που θα τοποθετηθεί το σύστημα έτσι ώστε να γίνει η κατάλληλη μελέτη του χώρου. Ο τεχνικός αφού κάνει την σχετική μελέτη του χώρου, προτείνει το ιδανικό σύστημα.

  • Στο επόμενο στάδιο ο τεχνικός ενημερώνει τον πελάτη σχετικά με την θέση τοποθέτησης του συναγερμού, της σειρήνας, του πληκτρολογιού αλλά και τις καλωδιώσεις που απαιτούνται για να είναι σωστή η εγκατάσταση.

  • Αφού ενημερωθει ο πελάτης γίνεται η εγκατάσταση η απαραίτητες ρυθμίσεις και ο έλεγχος καλής λειτουργίας του συστήματος.

  • Τέλος γίνεται επίδειξη και εκπαιδεύεται ο πελάτης στην χρήση του συστήματος.